Menu
Your Cart

Spa-jacuzzi

Spa-jacuzzi
Chloorgranulaat 20 Kg
Bestseller
Brand: Pool-line
Chloorgranulaat 20 Kg (4 emmers van 5 Kg)Voor het continu chloreren van zwembadwater. Het gebruik van de chloorgranulaat voorkomt onzuiverheden in het water. Uitsluitend bestemd als algen - en bacteriedodend middel voor de behandeling en reiniging van privé - zwembaden.Gebruiksaanwijzing Regel d..
119,79€
Excl. BTW:99,00€
Chloortabs 20Kg ==>200Gr tabs
Bestseller
Brand: Pool-line
Chloortabletten 5 Kg (4 emmers van 5 Kg GEEN bulk!!)Voor het continu chloreren van zwembadwater. Het gebruik van de tabletten voorkomt onzuiverheden in het water. Tabletten zijn langzaam oplossend en stabiel. Uitsluitend bestemd als algen - en bacteriedodend middel voor de behandeling en re..
119,79€
Excl. BTW:99,00€
Ph Minus Poeder 5Kg
Bestseller
Brand: Pool-line
PH - in poedervorm 5kg pH - in poedervorm voor opzetzwembaden en inbouwbaden. Produkt van hoge kwaliteit. Verpakt in emmertje en gemakkelijk te verzenden.Wat is pH waarde?  PH-waarde is de balans van het alkalische en het zuurgehalte van het zwemwater. Dit wordt gemeten in maten van 1 to..
21,78€
Excl. BTW:18,00€
Ph plus poeder 5Kg
Bestseller
Brand: Pool-line
PH + in poedervorm 5kg pH + in poedervorm voor opzetzwembaden en inbouwbaden. Produkt van hoge kwaliteit. Verpakt in emmertje en gemakkelijk te verzenden.Wat is pH waarde?  PH-waarde is de balans van het alkalische en het zuurgehalte van het zwemwater. Dit wordt gemeten in maten va..
21,78€
Excl. BTW:18,00€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)