Menu
Your Cart

Ph

Ph
Ph Minus Poeder 5Kg
Bestseller -26 %
Brand: Pool-line
PH - in poedervorm 5kg pH - in poedervorm voor opzetzwembaden en inbouwbaden. Produkt van hoge kwaliteit. Verpakt in emmertje en gemakkelijk te verzenden.Wat is pH waarde?  PH-waarde is de balans van het alkalische en het zuurgehalte van het zwemwater. Dit wordt gemeten in maten van 1 to..
14,00€ 18,84€
Excl. BTW:11,57€
Brand: Pool-line
PH - in vloeibare vorm 1 liter pH - in vloeibare vorm voor opzetzwembaden en inbouwbaden. Produkt van hoge kwaliteit. Verpakt in emmertje en gemakkelijk te verzenden.Wat is pH waarde?  PH-waarde is de balans van het alkalische en het zuurgehalte van het zwemwater. Dit wordt gemeten in ma..
13,03€
Excl. BTW:10,77€
Ph minus vloeibaar 20Liter 15%
Bestseller
Brand: Pool-line
PH - in vloeibare vorm 20 liter pH - in vloeibare vorm voor opzet zwembaden en inbouw baden. Product van hoge kwaliteit 15%  Bij bestelling van meer dan 1 verpakking of indien U andere producten besteld dan deze bus 2 aparte bestellingen plaatsen!!Leeggoed niet vergeten bi..
43,56€
Excl. BTW:36,00€
Ph plus poeder 5Kg
Bestseller -26 %
Brand: Pool-line
PH + in poedervorm 5kg pH + in poedervorm voor opzetzwembaden en inbouwbaden. Produkt van hoge kwaliteit. Verpakt in emmertje en gemakkelijk te verzenden.Wat is pH waarde?  PH-waarde is de balans van het alkalische en het zuurgehalte van het zwemwater. Dit wordt gemeten in maten va..
14,00€ 18,84€
Excl. BTW:11,57€
Brand: Pool-line
PH + in vloeibare vorm 1 liter pH + in vloeibare vorm voor opzetzwembaden en inbouwbaden. Produkt van hoge kwaliteit. Verpakt in emmertje en gemakkelijk te verzenden.Wat is pH waarde?  PH-waarde is de balans van het alkalische en het zuurgehalte van het zwemwater. Dit wordt gem..
10,59€
Excl. BTW:8,75€
Ph plus vloeibaar 20Liter
Bestseller
Brand: Pool-line
PH + in vloeibare vorm 20 liter pH + in vloeibare vorm voor opzet zwembaden en inbouw baden. Product van hoge kwaliteit.Bij bestelling van meer dan 1 verpakking of indien U andere producten besteld dan deze bus 2 aparte bestellingen plaatsen!!Leeggoed niet vergeten bij te bestellen ..
75,02€
Excl. BTW:62,00€
1 - 6 van 6 (1 pagina's)