Menu
Your Cart

Leveringen

Leveringen
Uw bestelling zal worden geleverd twee werkdagen na ontvangst betaling.
Leveringstermijnen gelden enkel als aanwijzing en zijn niet bindend voor Wellnessheaven, tenzij uitdrukkelijk anders werd overeengekomen. Vertraging bij het leveren kan geen aanleiding geven tot koop verbreking, weigering van de koopwaar of schadevergoeding.

Kosten levering:
Wij rekenen 15 euro transportkost aan voor het leveren van uw bestelling.  Indien U voor 180 euro of meer besteld is de verzending tot 25Kg GRATIS.
Bij bestelling van meer dan 25Kg rekenen we15€ verzendkosten,  per 25Kg extra komen er transportkosten bij ten bedrage van 15€.
Wij leveren niet onder rembours.

Alles in orde?? 

We doen ons uiterste best om alles vlot en correct te laten verlopen, maar er kan altijd eens iets mislopen tijdens dit proces. Daarom raden we aan om uw bestelling altijd te controleren wanneer de transporteur langskomt alvorens te tekenen voor ontvangst. Zo kunt u bijvoorbeeld in geval van schade aanduiden dat de schade aanwezig was op het moment van levering en niet door uzelf veroorzaakt werd achteraf. Heeft u de bestelling beschadigd ontvangen? Dan komt de verzekering tussen. Ontbreekt er een onderdeel of is een van de onderdelen niet het juiste? Laat het ons weten en we sturen zo snel mogelijk het ontbrekende of correcte onderdeel op.

Door te tekenen voor ontvangst, bevestigt u dat u de levering in perfecte staat heeft ontvangen en dat de levering volledig overeenkomt met wat u besteld had. Wees altijd duidelijk bij het omschrijven van schade op de ontvangstbon, dit om eventuele discussies later te vermijden. Zo vermeldt u bijvoorbeeld beter "chloor emmer beschadigd" in plaats van "pakket beschadigd" of "doos beschadigd". 

 Afhalingen
Alle bestellingen kunnen na afspraak via contact van de winkel gewoon afgehaald worden. Iedere bestelling die binnenkomt en klaargelegd wordt voor afhaling krijgt een bestelnummer. dat gelinkt is aan je klantnr.
Openingsuren winkel : Steeds op afspraak via de contact pagina

Hoe bestellen?
Om een bestelling te plaatsen dien je eerst een account aan te maken. Je kan dit doen door enkele eenvoudige stappen te volgen :

  1. Klik hier
  2. Vul de gevraagde gegevens in en je kan bestellingen doorsturen!