Menu
Your Cart

Poolsel (zwembadzout) 25Kg

Poolsel (zwembadzout) 25Kg
Bestseller
Poolsel (zwembadzout) 25Kg
17,55€
Excl. BTW: 14,50€
 • Voorraad: 100
 • Gewicht: 26.00kg
 • Artikel: WHZWP-P0025

Poolsel® zout werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in het zwembad. Poolsel® draagt bij tot een veiliger gebruik van uw zwembad en zorgt voor een verhoogd zwemcomfort. Poolsel® is geproduceerd op basis van natuurlijk grof zeezout met een uiterst hoge zuiverheidsgraad én een laag sulfaatgehalte. Poolsel® bevat GEEN giftig anti-bakmiddel. Poolsel® is verkrijgbaar in zakken van 25 kg.

Gebruiksfuncties Poolsel®

 1. Optimalisatie zoutconcentratie

  Poolsel® zeezout wordt gebruikt voor de optimalisatie van het zoutgehalte in uw zwembadwater. Wanneer u 0,5 tot 1% zeezout aan het zwembadwater toevoegt bekomt u volgende voordelen:
  • Bij een zoutconcentratie in het badwater tot 0,9% voorkomt men droge huid en prikkende ogen (0,9% zoutconcentratie komt overeen met de concentratie van zout in uw lichaamsvocht - trane, zweet, ...). Zeewater daarentegen zal wél prikken, gezien de concentratie zout in de zee ongeveer 3% bedraagt.
  • Het badwater voelt zachter aan en is minder agressief voor de huid.
  • Het badwater heeft meer bufferende capaciteit waardoor de pH-waarde stabieler wordt.
  • Lager verbruik van chloorproducten en anti-algenproducten daar zout de bacterie- en algengroei afremt.
    
 2. Zoutelektrolyse

  Poolsel® wodt gebruikt voor elektrolysetoestellen die werken op basis van zoutelektrolyse. Bij zoutelektrolyse voegt men een bepaalde concentratie grof zout toe aan het zwembadwater. Het zoutwater wordt door een chlorinator gestuurd die op haar buurt het zout omzet en zo chloor terug in het zwembadwater doseert.

3.   Afhaling
 

 •  We raden U aan om de zakken af te halen gezien het gewicht van de zakken.  Transportkosten zouden ook hoog oplopen wanneer U dit product koopt moet U rekenen op 15 euro extra kosten bij aankoop  van meer dan één zak.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha